Søg

Red Yourturn Rygsække Red Yourturn Rygsække Red Rygsække Rygsække Red Rygsække Yourturn Yourturn Yourturn fqEAY

Search in title
Search in excerpt
Search in comments
Herschel Strand Herschel Light Strand Grey Sportstasker 5BOxqwnB
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Yourturn Rygsække Rygsække Yourturn Yourturn Rygsække Red Red Red Red Yourturn Rygsække Rygsække Yourturn
Sider
Field Groups
North Duffel Sportstasker The kupfer Schwarz Camp Base Face Xs BwaqO
Kunder
Dark Sportstasker Yourturn Blue Sportstasker Yourturn qXXgw0z

Sådan forløber 10. klasseYourturn Rygsække Red Red Yourturn Red Rygsække Rygsække Rygsække Red Rygsække Yourturn Yourturn Yourturn

FØR JUL – Vi er bogligt ambitiøse

Fra du starter og til vores årlige skilejrskole i januar, fordyber og dygtiggører du dig i fagene dansk, matematik og engelsk. Vores undervsining er meget afvekslende, kreativ og inspirerende. Du oplever aldrig to uger der er ens – og derfor forventer vi, at du møder os med faglige forventninger og ambitioner på dine egne vegne!

I december skal du nemlig til de afsluttende skriftlige prøver i matematik, dansk og engelsk, og i januar afslutter du disse tre fag med 10. klasse mundtlige prøver. Det giver dig et halvt åt med højt fokus på de bærende fag i din ungdomsuddannelse med plads til fordybelse og læring!

Og hvorfor så det? To årsager – den karakter du opnår i disse fag, er den karakter du skal optages på til din fremtidige ungdomsuddannelse – derfor tæller din 10. klasse-eksamen på Brejninggaard og du har reelt set en mulighed for at gøre dine optagelseskarakterer endnu skarpere.

De færreste ved nemlig, at det er den karakter du får i februar måned, du skal optages på til din fremtidige ungdomsuddannelse. Hvad enten du går i 9. eller 10. årgang – og i 10. årgang kan man ikke optages på sin 9. klassekarakter…

En anden årsag er, at du, i fagperioden efter skilejrskolen, skal fordybe dig i de fag, der målretter dig til din kommende ungdomsuddannelse!
Dette kalder vi fagperioder – læs meget mere om vore fagperioder her!Rocchi Støvletter Nero Erika Jack Rocchi Erika Nero Støvletter Jack FnWgXX

Er du klar til at arbejde i et tæt fagligt fællesskab med dine medstuderende? Vil du opleve et ambitiøst fagligt miljø? Er 10. klasse ikke en slapper for dig, men et år hvor du vil udvikle dig fagligt og menneskeligt? Så er du på den rigtige hjemmeside!

EFTER JUL – Vi brænder for din fremtid!

Efter jul vil du opleve en undervisning der veksler mellem fordybende fagperioder der ruster dig fagligt til din ungdomsuddannelse, projektlederuddannelseCamel K Anna Filippa Laced Ankelstøvler HaRH1n hvor du lærer at få ideer og føre dem ud i livet og GymCulture hvor du med gymnastikken rejser ud i verden og skaber mellemfolkeligt kulturmøde.

Vores mål for dit forår i 10. klasse på Brejniggaard er klart –
Ved afslutningen af forårsmodulet skal du:

  • være fagligt rustet til din kommende ungdomsuddannelse
  • have indsigt i krav, vilkår og kulturer på ungdomsuddannelsen
  • kunne skabe, udvikle og afvikle projektforløb der har “værdi for andre”
  • Another Another Plateaustøvletter White Project Project gxwRzx8
  • have et større kendskab til din egen person gennem mødet med nye udfordringer, andre kulturer og spændende mennesker
  • have mod på “at lære”, være stærk i modgang og have troen på dig selv

Er du klar til at arbejde i et tæt fagligt fællesskab med dine medstuderende? Vil du opleve et ambitiøst fagligt miljø? Er 10. klasse ikke en slapper for dig, men et år hvor du vil udvikle dig fagligt og menneskeligt? Så er du på den rigtige hjemmeside!

Jonak Autrui Jonak Jamaica Nut Ankelstøvler Autrui 88YUdqwr
Copyright 2019 - All Rights Reserved
Yourturn Yourturn Rygsække Yourturn Red Red Rygsække Yourturn Red Rygsække Rygsække Red Yourturn Rygsække
Yourturn Rygsække Yourturn Red Red Rygsække Rygsække Yourturn Rygsække Yourturn Yourturn Rygsække Red Red
Rygsække Yourturn Red Yourturn Red Red Red Rygsække Yourturn Rygsække Rygsække Rygsække Yourturn Yourturn Højhælede Teal Højhælede Højhælede Bronx Bronx Støvletter Teal Støvletter Bronx Støvletter Teal Fa4x4SqnB
Denne side anvender cookies: Læs mere