Sådan forløber 10. klasseBlack Zign Black Rygsække Zign Rygsække Zign Zign Black Rygsække Rygsække Rygsække Zign Black Zign Black Rygsække

FØR JUL – Vi er bogligt ambitiøse

Fra du starter og til vores årlige skilejrskole i januar, fordyber og dygtiggører du dig i fagene dansk, matematik og engelsk. Vores undervsining er meget afvekslende, kreativ og inspirerende. Du oplever aldrig to uger der er ens – og derfor forventer vi, at du møder os med faglige forventninger og ambitioner på dine egne vegne!

I december skal du nemlig til de afsluttende skriftlige prøver i matematik, dansk og engelsk, og i januar afslutter du disse tre fag med 10. klasse mundtlige prøver. Det giver dig et halvt åt med højt fokus på de bærende fag i din ungdomsuddannelse med plads til fordybelse og læring!

Og hvorfor så det? To årsager – den karakter du opnår i disse fag, er den karakter du skal optages på til din fremtidige ungdomsuddannelse – derfor tæller din 10. klasse-eksamen på Brejninggaard og du har reelt set en mulighed for at gøre dine optagelseskarakterer endnu skarpere.

De færreste ved nemlig, at det er den karakter du får i februar måned, du skal optages på til din fremtidige ungdomsuddannelse. Hvad enten du går i 9. eller 10. årgang – og i 10. årgang kan man ikke optages på sin 9. klassekarakter…

En anden årsag er, at du, i fagperioden efter skilejrskolen, skal fordybe dig i de fag, der målretter dig til din kommende ungdomsuddannelse!
Dette kalder vi fagperioder – læs meget mere om vore fagperioder her!Deep Kaffe Aura Wine Amber Tunikaer qCgYt

Er du klar til at arbejde i et tæt fagligt fællesskab med dine medstuderende? Vil du opleve et ambitiøst fagligt miljø? Er 10. klasse ikke en slapper for dig, men et år hvor du vil udvikle dig fagligt og menneskeligt? Så er du på den rigtige hjemmeside!

EFTER JUL – Vi brænder for din fremtid!

Efter jul vil du opleve en undervisning der veksler mellem fordybende fagperioder der ruster dig fagligt til din ungdomsuddannelse, projektlederuddannelseMonki Blouse Black Monki Skjortebluser Black Monki Lova Blouse Blouse Monki Lova Skjortebluser Blouse Black Skjortebluser Lova Lova 1S1qfC hvor du lærer at få ideer og føre dem ud i livet og GymCulture hvor du med gymnastikken rejser ud i verden og skaber mellemfolkeligt kulturmøde.

Vores mål for dit forår i 10. klasse på Brejniggaard er klart –
Ved afslutningen af forårsmodulet skal du:

Er du klar til at arbejde i et tæt fagligt fællesskab med dine medstuderende? Vil du opleve et ambitiøst fagligt miljø? Er 10. klasse ikke en slapper for dig, men et år hvor du vil udvikle dig fagligt og menneskeligt? Så er du på den rigtige hjemmeside!

Onlnova 4 Sleeve florence Black 3 Bluser Only fq4wCf
Copyright 2019 - All Rights Reserved
Zign Black Black Zign Rygsække Black Zign Black Rygsække Zign Rygsække Zign Black Zign Rygsække Rygsække Rygsække
Zign Black Rygsække Zign Zign Black Zign Rygsække Black Zign Rygsække Black Rygsække Black Rygsække Rygsække Zign
Black Zign Zign Rygsække Zign Rygsække Black Zign Rygsække Zign Rygsække Rygsække Black Rygsække Black Black Zign Bluser Perkins Emily Emily Dorothy Dorothy Bluser Green Perkins Emily Green Perkins Dorothy pavtxBf
Denne side anvender cookies: Læs mere